Beton Ciré producten omschrijving

Om een juiste keuzen te maken bij het bestellen van uw Beton ciré pakket. Leggen wij u uit wat de verschillende eigenschappen van de producten zijn.

Een Beton Ciré pakket bestaat uit 5 verschillende producten. Soms kan er gekozen worden uit meerder verschillende primers en of coatings.

Product 1 Primer.

Primer standaard is een primer welke wordt gebruik voor poreuze ondergronden. Poreuze ondergronden hebben een sterke zuiging. De primer standaard zorgt ervoor dat de zuiging vanuit de ondergrond sterk wordt verminderd. De primer wordt gebruikt op: gips, cement, hout, ytong en gipsplaat.

Primer plus is een hecht-primer welke wordt gebruikt voor ondergronden die geen of nauwelijks zuigkracht hebben zoals gladde ondergronden. De primer wordt gebruikt op: tegels, glas, staal, pvc, aluminium en gelamineerd hout.

Primer plus extra grip is een primer met een zeer hoog hechtgehalte. Deze wordt veel toegepast op niet zuigende en kritische ondergronden zoals tegels en glas. Ook wordt de primer gebruik om wapeningsgaas vast te zetten aan de ondergrond zoals zandcement dekvloeren.

Product 2 Resin.

Resin is de vloeistof en kleurstof voor het aanmaken van de Beton Ciré. Door de Resin te mengen met de Beton Ciré poeder ontstaat er een gekleurde smeerbare pasta die ervoor zorgt dat de Beton Ciré wordt gekleurd, de Beton Ciré super hard wordt, en tocht ook flexibel is.

Product 3 Beton Ciré.

Beton Ciré is de poeder waarmee er een betonlook uitstraling mee gemaakt kan worden. Door de unieke samenstellingen van de verschillende soorten Beton Ciré is het mogelijk om verschillende effecten te creëren zoals: betonlook, stonelook, marmerlook, en granollook. Ook het toepassen van verschillende stuc-technieken zijn er in verschillende effecten te verkrijgen.

Microdek Original

Product 4 Aquablok primer

Aquablok primer is een primer zoals de naam al doet vermoeden een waterstopper. De eigenschap van de Aquablok primer is dat het water blokkeert om in de poriën te treken van de Beton Ciré. Tevens komt de kleur van de Beton Ciré hiermee naar voren en wordt deze intens weer gegeven.

Product 5 Coating.

U kunt kiezen uit verschillende soorten coating voor verschillende doeleinden. In onderstaande zijn de coatings beschreven waar voor ze bedoeld zijn. Tevens zijn de coatings leverbaar in een matte-, zijde- en hoogglans afwerking.

Coating badkamer is een coating welke speciaal geschikt is voor de badkamer. Door de water en vuilafstotende werking heeft u geen last van schimmel en kalkaanslag.

Coating aanrechtblad is een coating welke speciaal is ontwikkeld voor het gebruik in de keuken. Zo is deze bestand tegen koffie, wijn, citroenzuur en chemicaliën. 

Coating keuken is een coating welke speciaal is ontwikkeld voor de achterwand van de keuken en of vloeren in de keuken. Zo is deze bestand tegen vet, en chemicaliën.

Coating vloeren is speciaal voor de vloer. Deze heeft een hoge slijtage gehalte. Tevens is deze coating niet gevoelig voor UV-straling en vergeeld niet.

Coating buiten is een coating welke buiten te gebruiken is. de coating is niet gevoelig voor uv straling en vergeeld niet. Hij is bestand tegen alle zuren die buiten voorkomen en kan zelfs worden gebruik voor zwembaden, vijvers, plantenbakken en tafels.

 Ga naar de webshop