Onze Garantie

Resistencia Física

Onze Beton Ciré zijn voorzien van de CE-markering.

Wat is de CE-markering? Dit is een Europese goedkeuring, die op grond van rigoureuze tests en proeven certificeert en garandeert dat de door ons vermelde technische kenmerken van het product overeenkomen met de werkelijkheid. Dat wil zeggen dat het product voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen om te mogen worden verkocht en op de aangegeven wijze te mogen worden gebruikt.

Onze producten voldoen aan de hoogste vereisten van de markt. Wij bieden een hoge mechanische weerstand en bestendigheid tegen slijtage, brand, barsten, chemicaliën en bijtende stoffen, met een hoge hechtkracht en ondoorlaatbaarheid. Optimale producten met optimale eigenschappen!

Op Microdek Beton Ciré geven we 5 jaar garantie na aankoop, op vertoon van de verkoopbon met geldige datum van afgifte. De garantie dekt alleen de vervanging van het defecte product, niet de arbeidskosten. De hiernavolgende eigenschappen vallen onder de door de garantie gedekte fabrieksfouten.

 

Elasticiteit

Resistencia Física

Wij garanderen dat het materiaal SCHEURVRIJ blijft. De elasticiteitskenmerken van Microdek Beton Ciré staan, indien correct aangebracht, lichte materiaalvervormingen toe. Indien scheuren ontstaan, dekt de garantie geen defecten die worden veroorzaakt door barsten in de ondergrond vanwege een niet correcte uitvoering van het werk bij het aanbrengen daarvan.

 

Mechanische weerstand

Resistencia Física

Hoewel Beton Ciré vergelijkbaar is met natuurlijk houten parket, is, aan de hand van proeven die werden verricht volgens de EN-normen, aangetoond dat de KRAS- EN SLIJTVASTHEID EN DE MECHANISCHE WEERSTAND ervan vele malen hoger is dan die van houten parket. De garantie dekt geen schade die is veroorzaakt door verkeerd gebruik door de klant, zoals stoten, krassen, snijden en dergelijke.

 

Chemische weerstand

Resistencia Química

Microdek Beton Ciré is goed BESTAND TEGEN CHEMISCHE PRODUCTEN. Maar voor een goed onderhoud en een lange levensduur raden we het gebruik aan van water en een milde zeep. Omdat het een doorlopend, naadloos oppervlak betreft, is schoonmaken veel gemakkelijker.

 

Antislip

Resistencia Física

Dankzij de ruime verscheidenheid aan Microdek Beton Ciré in verschillende texturen, kun je het type afwerking naar wens aanpassen aan het gebruik en de plaats van toepassing. Gladder voor binnen, ruwer voor vochtige zones en buitenwerk.

We certificeren een hoge slipvastheid, wat gelijk staat aan een hoge veiligheid.

Vuurvastheid

Resistencia al fuego

Microdek Beton Ciré bezitten brandvertragende eigenschappen. Dit betekent dat zij voldoen aan de voorwaarden van BRANDGEVOELIGHEID EN BRANDVEILIGHEID die zijn beschreven in de Spaanse SI CTE-norm. Wat is de SI CTE norm? Het betreft een geheel van bouwvoorschriften en regels voor elementen die worden gebruikt in de bouw, voor verschillende situaties en toepassingen. Naast de geboden CE-markering certificeren wij ook de veiligheid van ons materiaal in geval van brand. Wij waarborgen dat het materiaal het vermogen heeft om gedurende een bepaalde tijd zijn eigenschappen te bewaren en thermische isolatie te bieden.

Classificatie heeft de volgende parameters:

Bijdrage aan de verspreiding van het vuur.
A1: Onbrandbaar; zonder bij te dragen aan de brand in de maximale mate.
A2: Onbrandbaar; zonder bij te dragen aan het vuur in mindere mate.
B: Brandbaar met zeer beperkte brand bijdrage.
C: Brandbaar beperkt tot het vuur brandstof.
D: Brandbaar bijdrage middellange brand.
E: Brandbaar met hoge bijdrage aan het vuur.
F:.Niet-geclassificeerde
De opaciteit van de rook geproduceerd.
S1: lage opaciteit.
S2: halve opaciteit.
S3: hoge opaciteit.
Vallen van druppels of brandende deeltjes.
D0: geen.
D1: medium.
D2: hoog
Afhankelijk van toepassing.
Zonder subscript voor materialen voor muur en plafond.
Met subscript FL voor de materialen voor vloeren.

Hechtkracht

Resistencia Física

Microdek garandeert, dankzij de bijzondere samenstelling, een KRACHTIGE HECHTING van zijn Beton Ciré op elk oppervlak, zelfs op tegels of glas.

 

Kleurechtheid

Resistencia Física

De voor de Beton Ciré gebruikte kleurstoffen zijn van minerale oorsprong, wat, gezien de alkaliciteit van het cement en de blootstelling aan weersomstandigheden en zonlicht, ideaal is voor de kleurechtheid, zonder waarneembare verfletsing.

De voor het sealen gebruikte vernissen zijn alifatisch en de chemische samenstelling ervan verschaft ze een harde afwerkingslaag met een hoge weerstand tegen UV-straling, zodat ze niet vergelen.

 

Waterdichtheid

Resistencia Física

Met de sealers die wij gebruiken voor de afwerking van onze Beton Ciré verkrijgen we een grotere mate van hardheid en bestendigheid. Zij maken de oppervlakken waterdicht en vochtbestendig, en zijn daardoor zeer geschikt voor bad- en doucheruimten.