Ons verhaal -Beton Ciré Microdek

Beton Ciré Microdek

Beton Cire Microdek is een Nederlands product en komt rechtstreeks uit onze fabriek vandaan.

Beton Ciré Microdek wordt verkocht via onze dealers en of via onze webshop Microdek.nl Alleen via deze kanalen geven wij 5 jaar garantie na aankoop. Deze zijn terug te vinden op Onze Garantie.

Béton-Ciré Microdek is een stijlvol product die op vele manieren toe te passen is.

Microdek Beton-Ciré is een product die watervast is en daardoor op veel plaatsen in het huis aangebracht kan worden. Natuurlijk kan het aangebracht worden in keukens, badkamers en vloeren. Ook zien we  creatievere toepassingen van Beton-Ciré. Wist u bijvoorbeeld dat het gebruik van Beton-Ciré zich ook goed leent voor meubels (zoals tafels) of open haarden?

Verschillende soorten Beton Ciré

Beton Ciré heeft de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. De variatie in toepassingen is daardoor enorm toegenomen. Afhankelijk van de wensen van een klant kan dus een bijpassend product worden gekozen. In onze webshop verkopen we daarom de standaard Microdek Beton Ciré Original maar ook Microdek Microdek Beton Cire Pro en de Microdek Beton Cire DELUXE, Beton Cire metallic, Microdek Beton Cire Marmerfino.  Al deze producten zijn in verschillende kleuren te kiezen, zo ontstaat een grote variatie van mogelijkheden.